661 40 66 23
ContacteCatalàCastellano
Facebook
inici >> les masies >> Mas el Cerdà

Mas el Cerdà

Mas el Cerdà S/N
08540 Cenetlles (Osona - Barcelona)

El mas el Cerdà està format per més de 150 hectareas de terreny dedicades actualment a la ramaderia. En el bell mig del mas s’aixeca la masia del Cerdà que precideix tot el Mas. Es tracta d’una impressionat masia documentada el s. XII, tota ella envoltada per una estructura de barri on si troben 4 masoveries i varis graners.

700
Menjar exterior
180
Menjar interior
140
Places per dormir
0menús disponibles

:: Barcelona
:: Ciuret
:: Infantil


descripció de la casa

Mas el Cerdà és un nou espai que neix per fer possible el vostre casament, sota un nou concepte d’espai diferent i al teu gust, on tot és possible. Situat a la població de Centelles, a una hora de Barcelona, és una gran finca amb un passat històric de gran vàlua, on va néixer l’il·lustre enginyer Ildefons Cerdà Sunyer, ideòleg de l’Eixample de Barcelona. És una de les grans masies de la comarca d’Osona, enmig d’un entorn de gran bellesa, conegut com el pla de la Garga, a les portes del Montseny.


descripció de l'entorn

El mas el Cerdà està format per més de 150 hectareas de terreny dedicades actualment a la ramaderia. En el bell mig del mas s’aixeca la masia del Cerdà que presideix tot el Mas. Es tracta d’una impressionat masia documentada el s. XII, tota ella envoltada per una estructura de barri on si troben 4 masoveries i varis graners.

Actualment el mas segueix tenint activitat agrícola i ramadera, però l’ espai de la masia i el seu entorn s’ha adequat per ser un espai d’esdeveniments i celebracions on tothom pugui gaudir de la bellesa d’aquest entorn i respirar l’essència rural i de l’ història que encara transmet el Mas.


quant em pot costar?

Preu menú adults: 69,00€ + 10% d’IVA (per a més de 99 comensals).

Menú infantil*: 16,00€ +10% de IVA (es servirà un plat combinat a la taula).

Consulteu preu per a altres quantitats

*El menú infantil consta dels següents plats:
macarrons bolonyesa, escalopa de pollastre amb patates fregides, gotet de gelat, refresc i aigua mineral.

Mas el Cerdà


Fotos
fotografies [9]Què necessites
Masia destacada
Masia destacada


Casa't en una masia de forma diferent, a triar entre costa, interior i muntanya, amb menjars tradicionals, festa fins la matinada i allotjament en algunes masies!
(c) 2019 Bodas Low Cost | 661 40 66 23 | Última actualització: 18/02/2019 | contacte - demanar pressupost | avís legal i condicions del servei | Design by: BitWorks