Contacte amb Bodas Low Cost

Ens apassiona el menjar i ho volem transmetre!

Truca’ns: 602 226 478

Amb el convenciment de donar-vos el millor servei tant en la singularitat del producte com en els seus preus, us proposem concertar visita en alguna (es) de les masies que més us agradin i poder assessorar-més personalment sobre qualsevol dubte que pugui sorgir.

Dades de contacte

BODAS LOW COST

T: 602 226 478

Xarxes socials

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SOPA DE SALVIA SL amb NIF B67440297, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, SOPA DE SALVIA SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment. L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

 

SOPA DE SALVIA SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SOPA DE SALVIA SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@bodaslowcost.net.

 

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@bitworks.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Obrir Whatsapp
Necessites més informació?
Hola!
Et podem ajudar?